Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Hologram lanserar Cupras senaste bil

Publicerad: 22 februari 2021, 13:24

Med hologram och stortavlor ska vill Cupra visa e-hybirdbilens kombination av elektrifiering och prestanda samt fånga en känsla av framtid.


.

Hologrammen som lanserar Cupra Formentor e-HYBRID finns att se på Drottninggatan, Birger Jarslgatan och vid Medborgarplatsen i JcDecauxs nätverk. Utöver hologrammen syns den senaste Cupra-modellen även på JCDecaux Supersize-tavlor vid de största trafiklederna.

–  Cupra är ett nytt varumärke på den svenska bilmarknaden. Det blir därför naturligt att försöka hitta nya medialösningar och jobba med kreativa format i vår mediastrategi. Vid lanseringen av vår nya modell CUPRA Formentor e- hybrid ville vi hitta en lösning som verkligen sticker ut, säger Helena Sjöberg Tufvesson, marketing manager på Cupra.

Ryggraden i kampanjen utgörs av de klassiska Eurosize-tavlorna centralt placerade i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Norrköping och Jönköping.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.