Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

If sponsor Dagens Industris poddar

Publicerad: 28 november 2013, 13:12

Sedan tidigare sponsrar If Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast. Nu går försäkringsbolaget in som sponsor för två av Dagens Industris fyra poddar.


Ämnen i artikeln:

DI.sePodcast

Resumé har tidigare berättat om hur försäkringsbolaget If stärkt sin preferens genom sponsorskapet av "Alex och Sigges podcast". Nu har If tecknat ett sponsoravtal med Dagens Industri som ger företaget exponering i två av affärstidningens fyra poddar: "Digitalpodden" och "Osynliga handen".

– If har arbetat med konceptet sedan tidigare. Även om det inte var ett önskemål från vår sida är det självklart tryggt att få med sig en erfaren partner när man bryter ny terräng. De vet vad de kan förvänta sig, säger Jenny Mjörnell, säljchef på di.se till Resumé.

Sponsorskapet innebär att If exponeras i början av poddarna och får fönster för sina försäkringserbjudanden efter sändning.

– Vi satsar mycket på podcast eftersom vi märker att våra läsare har ett stort intresse för vårt innehåll på den plattformen.

Hur garanterar ni att sponsorskapet inte påverkar det redaktionella innehållet i poddarna?
– Vi är väldigt noga med hur vi plockar in reklam. Det får inte påverka journalistiken och det kommer det inte heller att göra. Om If gör bort sig kommer vi att prata om det i poddarna.

Avtalet är exklusivt för If och löper året ut.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

DI.sePodcast

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.