Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Isabella Löwengrip säljer partnerskap istället för enskilda annonser

Publicerad: 18 december 2017, 09:54

Isabella Löwengrip.

Foto: Wikimedia Commons

Isabella Löwengrip satsar på mer djuplodande kommersiella partnerskap istället för att sälja enskilda inlägg. Samtidigt görs hennes populära blogg om till en "plattform" med olika sektioner.


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenIsabella LöwengripInfluencer marketingBloggareInfluencersUnited Influencers

Isabella Löwengrip är en av Sveriges största influencers och var en pionjär när bloggandet slog igenom på bred front i Sverige. Nu går hon i bräschen för utvecklingen genom att sluta sälja sponsrade inlägg och istället erbjuda varumärken exklusiva partnerskap. Inför nästa år är tanken att hon ska samarbeta med sju olika företag inom respektive sektion.
– Efter att bloggen har sett likadan ut i 12 år, är det dags att göra en 2.0-version. Syftet är att läsarna ska kunna välja mer selektivt vad de vill läsa om. Vissa gillar mer familjeliv medan andra gillar mer karriär. För den som vill ha ett vanligt flöde kommer det såklart också finnas. Hej då bloggen - hej min egna plattform!, säger Isabella Löwengrip i ett pressmeddelande.

Hon samarbetar med influencerätverket United Influencers som hjälper till att sälja in partnerskapen. Utöver att stärka det kommersiella värdet för annonsörerna hoppas de kunna tydliggöra vad som är sponsrat innehåll.
– Det blir tydligt vilka företag som Isabella har en relevant och trovärdig koppling till. Arbetet blir mer kvalitativt och resultatinriktat samt att vi säkerställer och förtydligar reklammärkning för dessa direkt på plattformen. Det är helt enkelt först till kvarn på dessa sju exklusiva partnerskap och upplägget är för att skapa en tryggare miljö för de partners Isabella väljer att ta flaggan för, såväl som att detta bryter ny mark för influencers av denna dignitet med starkt varumärke och stor räckvidd, kommenterar Linda Palmgren, vd på United Influencers Sverige.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.