Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

KappAhl samarbetar med Mary McCartney

Publicerad: 11 december 2014, 14:11

Mary McCartney gör ett samarbete med KappAhl.

KappAhl väljer att satsa på hållbarhet och lanserar till våren en kollektion som fotograferats av Mary McCartney. Hon har även deltagit i arbetet med kollektionens koncept och kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Kappahl

Mary McCartney som ska fotografera kollektionen har själv ett stort miljöengagemang. Hon är dotter till Linda och Paul McCartney och en internationellt namnkunnig fotograf.

För KappAhls kommer hon fotografera och filma damkollektionen, och har även medverkat kreativt i arbetet med kollektionens koncept och kommunikation.

– KappAhls vision att skapa en hållbar kollektion inspirerade mig. Jag är väldigt glad över att kunna hjälpa till att forma den visuella och kreativa kampanjen för kollektionen, säger Mary McCartney i en kommentar.

– För oss är Mary McCartney en unik tillgång i detta sammanhang, både vad gäller hennes engagemang för hållbarhetsfrågor, hennes talang bakom kameran och hennes kreativa delaktighet, säger Joakim Holmstrand, marknadsdirektör på KappAhl.

Kollektionen släpps i maj 2015.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Kappahl

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.