Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Katt + hund = kärlek

Publicerad: 7 september 2015, 09:21

I dag börjar en ny film rulla på TV4. Nu kommer inte bara en utan hela tjugofem hundvalpar tillsammans med lika många kattungar att charma och försöka få våra hjärtan att smälta.


Sockerchocken kryddas med låten ”Everlasting Love”.

– Vår idé var att samla många djur för att visa känslan av samhörighet som det innebär att vara med i Agria. De små katterna och hundarna var fantastiskt duktiga skådespelare, även om en del somnade mitt i en tagning och andra helt enkelt inte ville vara med, berättar Magnus Berglin, marknadschef för smådjur på Agria Djurförsäkring i ett pressmeddelande.

Bakom idén står marknadschef Magnus Berglin tillsammans med Patrik Olsson, affärområdeschef smådjur på Agria Djurförsäkring. Filmen är producerad av Ligistfilm.

Under våren gick Agria ut i sociala medier för att efterlysa kattungar och hundvalpar som var äldre än 12 veckor. Responsen gjorde att ett hundratal djurägare från hela landet skickade bilder och beskrivningar på sina sötnosar. Av dessa valdes hälften ut att vara med framför kameran.

– Våra tidigare filmer har haft ett enormt genomslag och triggade säkert intresset att vara med. Jag får dagligen mail från människor som skriver hur mycket de tycker om våra filmer och tackar för den feelgoodkänsla som vi sprider, säger Magnus Berglin i en kommentar.

I första svängen släpper Agria nu en 20 sekunders film, medan en 30 sekunders är under redigering och lanseras under 2016.

Samtidigt lanserar Agria en ny profillåt Everlasting Love, kärleksdängan från sextiontalet av Robert Knight i ny version.

– Att vi på Agria älskar djur vet alla redan, men med Everlasting Love kan vi paketera vår djurkärlek på ett nytt sätt. Vi kommer att använda låten i filmen, men även vid event och mässor framöver.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.