Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

KFC släpper het kärleksnovell med Colonel Sanders

Publicerad: 8 maj 2017, 11:15

Foto: Faksimil

Amerikanska KFC släpper en 96-sidig kärleksnovell till amerikanska mors dag.


Ämnen i artikeln:

KFCContentReklam

Mors dag, som i USA inträffar den andra söndagen i maj, är KFC:s största försäljningsdag och i år väljer man att släppa en annorlunda typ av content lagom till försäljningstoppen.

I en 96-sidig kärleksnovell, "Tender Wings of Desire", får läsaren följa kärlekshistorien mellan Lady Madeline Parker och kedjans grundare och sedermera maskot, Colonel Harland Sanders.

I ett pressmeddelande där amerikanska könsstereotyper skiner igenom skriver KFC att det är den ultimata gåvan till upptagna mödrar runtom i landet.

"Tillsammans med vår 20$ Extra Crispy Chicken kan mödrar äntligen få vad de vill ha det här året – en familjemåltid de inte behöver laga själva och lite ensamtid med en förtrollande novell", skriver de.

I novellen, som finns att ladda ner på Amazon, flyr Lady Madeleine Parker sitt kärlekslösa giftermål och tar anställning på en enslig hamnkrog. Halvvägs in i boken dyker en mystisk sjöman upp.

"Han var lång, klädd som en sjöman med randig linneskjorta och en skepparkavaj sliten av havssalt. Håret var ljust och ramade in hans ansikte med luftiga lockar. Ögonen som stirrade mot henne hade samma färg som havet, kanske något mörkare, och gömde sig bakom glasögon med mörka ramar".

Den mystiska sjömannen är givetvis Colonel Sanders och Lady Madeleine Parker sveps iväg i en kärlekshistoria fylld av passion och lust.

"De var så uppslukade att det krävdes all återhållsamhet de kunde frammana för att inte ge efter för sina luster med en gång. Den brinnande kärleken fortsatte att göra sig påminnd under hela natten tills att de inte längre kunde hålla sig, och lät sig sedermera slukas av kärlekens lågor".

Novellen är skriven av författaren Catherine Kovach och framtagen i partnerskap med reklambyrån Wieden + Kennedy Portland.

— KFC (@kfc) 4 maj 2017Give Mom her true heart’s desire this Mother’s Day—a family meal and a romance novel featuring Colonel Sanders. pic.twitter.com/WHJNL9kRqn

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

KFCContentReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.