Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Klarna i samarbete med Redgert & Dietz

Publicerad: 28 mars 2018, 07:33

Daniel Redgert och Margaux Dietz.

Foto: Pressbild

Klarna ingår ett partnerskap med influencerprofilerna Margaux Dietz och Daniel Redgert kring deras nya podd "Redgert & Dietz".


Ämnen i artikeln:

SponsringKlarnaMargaux DietzPodcastDaniel Redgert

Samarbetet mellan Klarna och podduon beskrivs som ett partnerskap snarare än ett traditionellt sponsorskap. Daniel Redgert och Margaux Dietz blir ambassadörer för Klarnas varumärke och företagets tjänster kommer att på olika sätt få plats i den nya podcasten.
– På Klarna arbetar vi kontinuerligt med att göra våra tjänster ännu enklare och smidigare att använda. För oss handlar allt om användarupplevelsen och vi brukar sammanfatta vår målsättning i ett ord - smoooth. När vi började prata med Daniel och Margaux om hur vi skulle kunna samarbeta var det därför självklart för oss att det måste handla om hur vi kan hjälpa varandra att bli ännu mer smoooth, säger Christian Cabau, marknadschef Klarna Sverige, i ett pressmeddelande.

Det första avsnittet av "Redgert & Dietz" sänds 2 april.
– Jag är otroligt glad över att få arbeta med en så otroligt modern och spännande kund som Klarna. Jag och Margaux får otroligt stor frihet inom ramarna för samarbetet vilket är nödvändigt då vi lever i en så föränderlig värld. Vi kan inte avtala vad vi ska kommunicera om tre månader redan idag, det måste få växa fram, säger Daniel Redgert.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.