Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

KLM låter dig beställa välkomsthälsningar

Publicerad: 23 november 2016, 09:50

Flygbolaget vill ta hand om resenärerna såväl i luften som på marken.


Ämnen i artikeln:

PoolReklamkampanjKLM

I den nya kampanjen kan man överraska nära och kära när de landar. KLM erbjuder nämligen en digital tjänst där du kan göra roliga välkomstmeddelanden till dina nära och kära, som de får när de anländer.

– Eftersom KLM är väldens högst rankade flygbolag när det gäller att ta hand om passagerarna i luften, så vill vi även se till att våra resenärer får ett varmt välkomnande när de kommit fram och stigit av planet. Så fort de landat och sätter på sina mobiltelefoner, är vi direkt där och levererar hälsningen. Och tanken är att vi vill uppmuntra till fler och mer välkomsthälsningar, både online, offline, i luften och på marken, säger Carina Bergqvist på KLM i ett pressmeddelande.

Tjänsten marknadsförs online med film och digital utomhus samt på Köpenhamns flygplats. Byrån som ligger bakom är Pool tillsammans med produktionsbolaget Major Briggs och Livewall.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PoolReklamkampanjKLM

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.