Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Malaco gör det enklare att gömma godiset

Publicerad: 18 maj 2015, 14:37

Lanserar designade godisgömmor.

Malaco vill hjälpa föräldrar att gömma godis för barnen så att de själva kan fortsätta smygäta. Därför lanserar de nu en serie specialdesignade godisgömmor.


Ämnen i artikeln:

KingMalacoCloetta

Det ska bli enklare att gömma godis för barnen så att föräldrarna kan fortsätta smygäta i veckorna. Det tycker i alla fall Malaco, som släpper ett par specialgjorda gömmor som är tänkta att förvilla barnen.

Byrån som ligger bakom är King, och de specialgjorda gömmorna är formgivna av Lotta Ågerup och Tony Lindblom. De kan köpas via en särskild webshop på Malacos hemsida.

– Barn är ofta kreativare än vad man tror. Så vi märkte att föräldrarna saknade förfinade metoder för att möta barnens sofistikerade strategier. Därför har vi tagit fram dessa godisgömmor, som om man inte känner till innehållet förefaller vara något helt annat, säger Lars Påhlson, vd Cloetta Sverige AB som Malaco tillhör, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KingMalacoCloetta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.