Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Maria Rankka blir 100 år i ny kampanj

Publicerad: 20 februari 2015, 14:02

En av Stockholms Handelskammares annonser.

Miljöpartiet vill stänga Bromma flygplats och bygga bostäder på marken. Det vänder sig Stockholms Handelskammare emot. I en ny kampanj på Hemnet visar de hur lång tid det skulle ta genomföra omvandlingen.


Ämnen i artikeln:

MiljöpartietMaria Rankka

I dag släppte Stockholms Handelskammare sin rapport som hävdar att visionen om bostadsbyggande på Bromma flygplats är orealistisk.

Miljöpartiet vill stänga flygplatsen senast år 2022 och menar att det kan byggas 50 000 bostäder på marken. Tolv år efter att flygplatsen stängt ska invånare kunna flytta in – något som Stockholms Handelskammare menar är orimligt ur flera perspektiv.

För att illustrera sin ståndpunkt kör de nu igång en kampanj på Hemnet och Facebook. I annonsen, som bär tydliga drag av den klassiska mäklarestetiken – syns handelskammarens vd Maria Rankka som hundraåring. I en annan banner lyder budskapet "Luftslott på Bromma flygplats. Inflyttning om 60 år".

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MiljöpartietMaria Rankka

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.