Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag09.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Mårten Anderssons nya webb-tv-serie: ”Vill få till ett rullande Skavlan”

Publicerad: 1 November 2016, 14:22

I dag är det premiär för "På väg med Mårten & Martin", en ny webb-tv serie där komikern Mårten Andersson och nattklubbsprofilen Martin "Miss Inga" Johansson i varje avsnitt plockar upp en ny gäst som de åker på äventyr med.


Ämnen i artikeln:

Mårten Anderssonwebb-tv

Webb-tv-serien "På väg med Mårten och Martin" är en ny satsning som produceras av Mårten Anderssons eget bolag Knakelibrak Produktion i samarbete med Örebrobaserade We Studio. Serien leds av Mårten Andersson med Martin Johansson som sidekick.

I första avsnittet träffar skådespelaren och NRJ-programledaren Ellen Bergström som synts mycket den senaste tiden och nyligen gick ut med sin utbrändhet i ett mycket omtalat inlägg på Instagram.

– Det här känns som en jättespännande satsning. Vi bjuder på ett nytt möte varje gång mellan tre personer som förmodligen aldrig annars hade mötts. Vi hoppar in i bilen och åker alltid till en plats som betyder något för våra gäster, säger Mårten Andersson i en kommentar.

Serien har till att börja med spelats in i fyra avsnitt. Övriga klara gäster är Katrin Zytomierska, Patrick Ekwall och Per Holknekt Efter att de fyra avsnitten har sänts kan det bli aktuellt med en fortsättning.

–  Det ska bli spännande att se hur serien tas emot. Om folk tycker om det vi har gjort så kommer vi inom kort att spela in nya avsnitt med nya gäster. Det härliga med att producera något själv är ju att det finns vilka möjligheter som helst. Ingen chef eller TV-människa som säger "Nej det där är inte kul". Jag har längtat efter att få göra något eget som inte är på scen länge, så det här känns jättekul, säger Mårten Andersson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mårten Anderssonwebb-tv

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.