Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Matar fåglarna med specialbyggd reklamvepa

Publicerad: 9 april 2018, 08:31

Rambölls motto är att förbättra livet för människor och miljö. Så även för fåglarna som fick mat genom den nya kampanjen.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerLinus AlmqvistGarbergs

FT

Fredrik Thambert


Den svenska vintern är hård för småfåglarna. Snön och kylan gör det svårt för dem att hitta mat. Ramböll gjorde därför tillvaron betydligt enklare när de satte upp en reklamvepa med en specialbyggd funktion som förser fåglarna med mat. Syftet med kampanjen är att illustrera företagets ambition om att skapa värde för både människor och miljö. Byrån som ligger bakom är Garbergs.
– Vårt arbete går ut på att med hjälp av teknik skapa ett hållbart samhälle där människor, djur och natur blomstrar. Att vi nu också, tack vare samarbetet med Garbergs, lyckas göra det i våra reklamkampanjer är jätteroligt och något vi är väldigt stolta över, säger Linus Almqvist, kommunikationschef på Ramböll Sverige, i en kommentar.

Reklamvepan som mäter 106 kvadrameter sitter upphängd på fasaden till Rambölls kontor i Uppsala.
– Bra företag och bra reklam har en sak gemensamt – de förtjänar sin plats i samhället genom att bidra med något mer än sälj. Vårt jobb blir lättare när företagen vi jobbar med gör så mycket bra för samhället som Ramböll. Ambitionen är att ni ska få se många fler exempel där teknik används till nytta för människor och miljö i Rambölls kommunikation framåt, säger Sebastian Smedberg, ad på Garbergs.

Se hur kampanjen fungerar här:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev