Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Max kliver in som huvudsponsor av Idol

Publicerad: 19 Augusti 2020, 09:36

Under hösten kommer Max nya sponsorskap prägla hela hamburgerkedjans marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

Max HamurgareMaxIdol

I måndags hade TV4:s långkörare Idol säsongspremiär. Premiären lockade visserligen färre tittare än förra året men sågs fortfarande, enligt preliminära siffror från MMS, av 639 000 och hade en tittarandel i TV4:s huvudmålgrupp 15-64 år på 36,2 procent.

Nytt för i år är att Max Hamburgare kliver in som en av huvudsponsorerna. Beslutet att gå in som sponsor är ett av de första som tas av Max nya marknadsdirektör Maria Ziv. Under sponsorskapet kommer de bland annat att presentera nya reklamfilmer, framtagna av nya byråpartnern Åkestam Holst, med koppling till musik. Sponsorskapet av Idol kommer under hösten att prägla Max marknadskommunikation.

– Idol når en stor del av Sveriges hushåll, det blir många som bänkar sig framför TVn. Det är också ett program som engagerar den yngre publiken och som det pratas om. Vi vill öka underhållningsvärdet i vår kommunikation och nå fler unga och familjer. Då är Idol det bästa alternativet, säger Maria Ziv i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Max HamurgareMaxIdol

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.