Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

McDonald's gör burgarpodd

Publicerad: 6 november 2015, 09:36

Nördar ner sig i burgarvärlden.

Foto: McDonald's.

Är burgare din stora passion? Nu finns det en podcast som är helt dedikerad åt ämnet.


Ämnen i artikeln:

McDonald'sPodcast

Den nya podcasten heter "Burgarpodden" och görs av McDonald's. Programledare är deras medarbetare Christoffer Birgestam. I följetongen ska han utforska hamburgarens värld tillsammans med olika gäster som delar hans passion och nyfikenhet för maträtten.

– Jag har jobbat med burgare sen jag var 14 år, men jag har inte tröttnat än. Det finns alltid något kul att testa och upptäcka kring burgare. I en studio kommer jag tillsammans med andra hamburgerlovers och experter inom olika områden snacka om, nörda ner oss i och analysera burgare. Jag har aldrig gjort något liknande tidigare, och är så klart nervöst, men mina gäster är jättetrevliga, säger Christoffer Birgestam i ett pressmeddelande.

Burgarpodden finns tillgänglig via iTunes och är planerat att gå i 12 avsnitt. Det första släpps i dag och gästas av Johan Jureskog, vars burgare på hans Restaurang AG rankas som bäst i Sverige.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

McDonald'sPodcast

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.