söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Med ny plattform låter Betsson spelarna sätta odds på vardagen

Publicerad: 3 mars 2017, 12:06

Idag lanserar Betsson sin nya plattform Vad är oddset? Tanken är att det ska vara en samlingsplats för oddssättning av händelser i konsumenternas vardag.

Ämnen i artikeln:

Betsson

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


"Vad är oddset" ska göra det möjligt för privatpersoner att sätta odds på händelser i deras vardag. Det kan gälla alltifrån sluttider i Vasaloppet, vem som vinner en lokal idrottstävling eller liknande. Privatpersonerna kan sedan ansöka om att göra oddset spelbart för både allmänheten och för en liten utvald grupp.

– Syftet med ”Vad är oddset” är att skapa en plats där man snabbt kan veta vad sannolikheten är för att olika saker ska hända i vardagen. I framtiden ska man till exempel kunna få reda på vad oddsen är att tåget kommer i tid. Vi vill med plattformen även ge gemene man insyn i hur det går till när vi de facto räknar ut riktiga odds, säger Raúl Valencia López på Betsson.

I framtiden kommer det dyka upp fler och fler händelser där man kan räkna ut sina personliga odds. Redan idag uppmanar dock bettingsajten sina användare att komma med förslag på händelser de vill ha odds på.

Idé och konceptutvekling för plattformen står Spotlight PR för.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev