Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Mikkelsen gör kortfilm för Ford

Publicerad: 26 oktober 2016, 08:10

Mads Mikkelsen har huvudrollen i en dramatisk, ny kortfilm som skapats för SUV:en Ford Edge.


Ämnen i artikeln:

Mads MikkelsenFord

Huvudrollsinnehavare i filmen är den berömde, danske skådespelaren Mads Mikkelsen, som just nu är aktuell med filmen Doctor Strange och nya Star Wars-filmen Rogue One: A Star Wars Story, som har premiär i december.

– Det har varit ett rent nöje att hjälpa till att lansera nya Edge och få vara en del av en så spännande kampanj. Det är en vacker bil som förtjänar en vacker film. Jag hoppas att ni uppskattar den, säger Mads Mikkelsen i en kommentar.

Danskens motspelare är Barbara Steele som blev berömd i skräckfilmer på 1960-talet. Regissören Jake Scott har tidigare regisserat långfilmer som Welcome to the Rileys från 2010 och musikvideor åt Rolling Stones, Radiohead och R.E.M.

– För att riktigt representera nya Ford Edge – vårt SUV-flagskepp i Europa – är kortfilmen Le Fantôme utförd med högsta standard. Mads Mikkelsen och Jake Scott var helt naturliga val för att leverera en lika förfinad och övertygande filmupplevelse som själva fordonet, säger Roelant de Waard, marknads-, försäljnings- och servicedirektör på Ford Europa i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mads MikkelsenFord

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.