Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Modeikoner gör Vagabonds höst

Publicerad: 12 augusti 2014, 08:55

Kampanjbild

Vagabond Shoemakers höstkampanj porträtterar modeikonerna Cate Underwood och Guillaume Macé i Paris. Bakom konceptet står Frankenstein Studio.


Ämnen i artikeln:

VagabondFrankenstein

Cate Underwood och Guillaume Macé har framgångsrika modellkarriärer och som kreatörer representerar de 'den moderna vagabonden'.   Cate Underwood är vid sidan av modellandet en omtalad fotograf och eftersökt dj.

Guillaume Macé har visat sin talang som experimentell arkitekt och inredningsdesigner i flera gränsöverskridande projekt. I Vagabonds kampanj fotograferades de tillsammans på platser som förmedlar Paris kreativa puls.   

Kampanjen med duon fotograferas av Joan Braun, filmaren Oliver Knauer och i teamet ingår även stylisten Azza Yousif, moderedaktör för Vogue Hommes International.

Höstkampanjen, där Frankenstien Studio är byrå, är en del av Vagabonds internationella distributionsstrategi och är främst riktad till nyckelmarknader som Storbritannien, Tyskland, USA och Skandinavien.

– Vi är så glada över samarbetet med Cate and Guillaume. De visar upp Vagabond Shoemakers livsstil på ett inspirerande sätt, säger Marie Nilsson Peterzén, creative Director för Vagabond i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp:
Modeller: Cate Underwood and Guillaume Macé
Stillbildsfotograf: Joan Braun
Filmfotograf/regissör: Oliver Knauer
Stylist: Azza Yousif
Hår: David Delicourt
Make up: Mayumi Oda
Location: Paris, Le Dauphin and Rue Oberkampf
Byrå: Frankenstein Studio
Creative Director: Pontus Frankenstein
Art Director: Victor Pyk
Account Director & Strategy: Albin Kallstenius Bylander
Producent: Ann-Sofi Osvald
PR: IBEYOSTUDIO + Karl-Johan Bogefors

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

VagabondFrankenstein

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.