Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

NK möter våren i Göteborg

Publicerad: 24 februari 2015, 14:52

NK:s modeaffischer i samarbete med Botaniska.

I mars kommer Botaniska Trädgården att gästspela på NK Göteborg. I kampanjen har de tolkat modenyheter med hjälp av växter.


Ämnen i artikeln:

Garbergs

Förra våren blev NK i Stockholm en levande trädgård när våren flyttade in. Nu gör de om succén i Göteborg med hjälp av Botaniska Trädgården. Den 5 mars till mitten av april gästspelar de med ett orangeri och olika temadagar. Bland annat med köttätande växter.

– Vi vill att NK ska vara en levande scen och det kan inte bli mycket mer levande än så här, säger Karin Svensson, reklam-, profil- och kampanjsansvarig på NK i ett pressmeddelande.

I kampanjen som kommer att synas genom utomhustavlor på stadens gator har Botaniska fått återskapa några av säsongens nyheter med växter. Den kreativa processen hat kretsat kring mötet mellan det organiska och välordnade.

– Det finns något lockande i att släpa in en massa jord på ett marmorgolv, kommenterar Anders Stålhand, chefträdgårdsmästare.

Byrån som ligger bakom konceptet är Garbergs.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Garbergs

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.