Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Nu rullar Linkedin ut Snapchat-inspirerade filter

Publicerad: 5 oktober 2017, 10:47

LinkedIn, av alla nätverk, är den senaste digitala spelaren att låna en funktion direkt från Snapchats portfölj. Den här gången för konferenser och events.


Ämnen i artikeln:

LinkedinSnapchat

Linkedin lanserade det nya videofiltret i veckan för nätverkets app. Det platsbaserade filtret gör det möjligt för användarna att spela in och sprida rörligt innehåll direkt från appen. Filret släpptes exklusivt i samband med ett event, men bolaget säger att filtret kommer att bli tillgängligt för flera konferenser framöver.

I grafiken ingår bland annat konferens-pins och filtret kommer också indikera i fall användaren är talare vid eventet.  Linkedins produktchef för video Peter Roybal säger att de nya filtren ska uppmuntra användarna att dela med sig av "sin riktiga personliga syn på arbete".

Han noterar också att videoinnehåll delas 20 gånger mer än annat innehåll på Linkedin som lanserade sin videofunktion i augusti. Det skriver Mashable.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

LinkedinSnapchat

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.