Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Nya dejtingappen som för ihop baconälskare

Publicerad: 16 september 2015, 14:08

Foto: Oscar Mayer

Vi ser okonventionella dejting-appar komma och gå. Oscar Mayers app Sizzl kan vara värd att lägga på minnet. Åtminstone om du älskar bacon...


Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjMedieval

Appen Sizzl är en del av en kampanj för amerikanska bacon-varumärket Oscar Mayer som har gjort sig kända för sin innovativa marknadsföring. För drygt ett år sedan lät man byrån 360i ta fram en väckarklocka för smartphones som utsöndrade bacondoft när det var dags att vakna.

Den nya appen tar bara hänsyn till användarnas preferenser när det kommer till – bacon. Användare som laddar hem appen ansluter med hjälp av sitt Facebookkonto och får därefter svara på några frågor – alla med smalt fokus på hur man föredrar bacon – därefter sker en matchning av människor i ens närområde.

Du kan fastställa dina preferenser efter ålder och plats. För den ljusskygge baconkramaren finns möjligheten att dölja profilen för dina Facebook-vänner.
Om du matchar med någon öppnar appen upp en chat där du får chansen att diskutera bacon i sju dagar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjMedieval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.