lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Nya kategorier i Swedish Content Awards

Publicerad: 14 december 2017, 15:27

Inför nästa års tävling instiftar Swedish Content Awards tre nya priser.

Ämnen i artikeln:

Swedish Content AgenciesSwedish Content AwardsContentbyråer

FT

Fredrik Thambert


Swedish Content Awards är tävlingen som premierar de bästa insatserna inom content marketing. Inför 2018 utökas tävlingen med tre nya kategorier.
– Genom att etablera dessa tre kategorier vill vi lägga ännu större vikt vid mod, nytänkande och genomslag när det bästa inom content marketing ska premieras, säger Swedish Content Agencies avgående vd Elisabeth Thörnsten.

Dessa är:

Bästa turnaround: Tilldelas den som genom att arbeta med content marketing har gjort en varumärkesresa och på ett modigt och kraftfullt sätt utmanat och förbättrat sig. Lösningarna har skett genom strategisk kreation som har gett bevisad effekt.

Bästa effekt och engagemang: Tilldelas den som genom content marketing har fått ett stort genomslag och brett lyckats attrahera både interna och externa målgrupper. Intern och extern kommunikation ska hänga ihop på ett genomarbetat sätt.

Bästa innovation: Tilldelas den som med content marketing har lyckats tänka nytt och annorlunda och sticka ut utöver det vanliga. Innovationen kan finnas i budskapet, kanalval och/eller teknisk lösning.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev