Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Oh My! inleder samarbete med Finkel TV

Publicerad: 28 april 2017, 08:33

Igår annonserades att Karolina Sandberg blir ny chef på Oh My Studios. Nu blir Oh My! samproducent med YouTube-kanalen Finkel TV.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonOh MyKarolina Sandberg

YouTube-kanalen, som skapats av Rickard Almqvist, beskrivs som "Nyhetsmorgon för bakfulla" och har samlat ihop 504 prenumeranter. Några av gästerna i morgonsoffans första säsong har varit Fredrik Wikingsson, Sandra Beijer och Michaela Hamilton.

– Vi har alltid ögonen öppna efter de största talangerna och bästa koncepten. När vi ramlade över Finkel TV insåg vi snabbt att det var en perfekt matchning för Oh My. En talkshow som riktar sig mot den lite äldre målgruppen på Youtube men samtidigt behåller lekfullheten och oräddheten är ett koncept som har fattats marknaden, säger Karolina Sandberg, chef för Oh My Studios.

Under den första säsongen av Finkel TV har Daniel Frölander, till vardags på AWB, stöttat som redaktör.

– Mitt mål med Finkel TV var, och är, att fylla det tomrum jag upplevde fanns i det svenska Youtube-utbudet för oss som tröttnat på ”pranks”, eller som inte är så intresserade av att se en vlogg om ”Sveriges högsta hamburgare” – men som fortfarande vill ha underhållning. Samarbetet med Oh My! är både väldigt roligt, och en otrolig möjlighet för oss att göra Finkel TV ännu bättre, berättar han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.