Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag07.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Peak blir golfsponsor

Publicerad: 25 November 2015, 08:08

Golftävlingen Nordea Masters har gjort klart med Peak Performance som ny klädsponsor.


Ämnen i artikeln:

Peak PerformanceSponsring

Tidigare samarbetade Nordea Masters med Stadium, men nu har de skrivit ett treårsavtal med klädmärket Peak Performance. De kommer att designa den officiella tävlingskollektionen som också kommer att finnas till försäljning på Bro Hof.

– Att vara officiell klädsponsor för Nordea Masters är ett viktigt steg i vår strategi att bli ett ledande golfvarumärke även internationellt. Vi arbetar intensivt med en internationell golfsatsning, ett mer progressivt designuttryck, ökat antal produkter under året och penetrering av nya marknader. Det är därför med stor glädje och stolthet vi börjar vårt samarbete, säger Nicolas Warchalowski, vd på Peak Performance, i ett pressmeddelande.

Tävlingen äger rum den 2-5 juni nästa år.
– Vi är oerhört glada över att Peak Performance valt Nordea Masters. Med Peak Performance som officiell klädsponsor säkerställer vi absolut toppklass både vad gäller design och kvalitet, menar Claes Nilsson golfansvarig på Lagardére Sports som äger rättigheterna att arrangera Nordea Masters.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Peak PerformanceSponsring

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.