Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Perfect Day Media skapar dramaserie tillsammans med Nelly.com

Publicerad: 21 mars 2017, 08:52

Hannah Widell

Foto: Andreas Elgstrand

Nelly.com tar genom Perfect Day Media nästa steg i sin marknadsföring genom att släppa en dramaserie. I 48 delar kommer tittarna följa 25-åriga Nelly och hennes närmsta tjejkompisars liv.


Ämnen i artikeln:

NellyPerfect Day

–  I en tid då många av våra konkurrenters kommunikation efterliknar vår vill vi göra något nytt. I Perfect Day Media har vi hittat en spännande och innovativ samarbetspartner som inte sneglar på alla andra, säger Anders Severin, kommersiellt ansvarig på Nelly.com i ett pressmeddelande.

–  Om SATC hade producerats idag, så hade det troligen gjorts med en kommersiell aktör som avsändare av innehållet. Nelly.com är en av de starkaste spelarna i Norden inom mode online för unga, utåtriktade tjejer och en perfekt samarbetspartner för det här konceptet, säger Hannah Widell, vd på Perfect Day Media i en kommentar.

Seriens exekutiva producent är Perfect Day Medias utvecklingschef Mattias Bernard. Regissör och manusförfattare är Linnea Roxenheim som skapade ungdomsserien "Portkod".

–  Att få förtroendet att berätta något på riktigt i ett format som detta är fantastiskt. Unga tjejer behöver all igenkänning, uppmuntran och stöd som de kan få i filmiska skildringar av dem, om dem", säger Linnea Roxenheim.

Aktiviteter som skapas under året i form av kollektionssläpp, ambassadörssamarbeten och pressresor kommer vävas in i innehållet för serien för att skapa en stark kommunikativ plattform.

Syftet med serien är att skapa trovärdigt content med en hög dos inspiration som Nelly.com's målgrupp vill konsumera med en tydlig kommersiell avsändare. Tillsammans med en storyline som tar oss med i karaktärernas värld ger man även liv till modet och plaggen på ett nytt sätt samtidigt som man gör det mer tillgängligt.

En öppen casting för att hitta de tre kvinnliga huvudkaraktärerna kommer att hållas på Scandic Anglais den 1 april kl. 09.00.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

NellyPerfect Day

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.