Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Pressbyrån gör musikvideo om lussekatter

Publicerad: 6 december 2017, 10:56

Nära inpå luciadagen nästa vecka släpper Pressbyrån en R'n'B-inspirerad musikvideo som hyllar nybakade lussekatter. Musikvideon utspelar sig i en vanlig Pressbyråbutik som sedan förvandlas.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPressbyrån

Musikvideon kommer att synas i sociala medier och på Youtube. Lanseringen skedde i går, den 5 december.

– Vi tycker detta är ett roligt och oväntat sätt att påminna om att vi har nybakade lussekatter. Att det dessutom är en riktigt bra låt gör det ändå bättre säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån i ett pressmeddelande.

– R'n'B och lussekatter känns onekligen som en otippad kombination. Och kanske behövs det ett nytt tillskott bland de klassiska lucialåtarna, säger Julia Sebesteny, kreatör på Åkestam Holst i en kommentar.

Låten "Lussekatt" är skriven och producerad av Los Angeles-baserade artisten Z. Woods, det är även han som framför även låten i musikvideon. Tidigare har han arbetat med stora artister både i Sverige och internationellt så som T-Pain, Stor och Seinabo Sey.

Kund: Pressbyrån
Byrå och produktion: Åkestam Holst
Mediabyrå: Carat

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPressbyrån

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.