Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Prioritet Finans får egen reklamlåt

Publicerad: 16 april 2014, 12:09

Prioritet Finans sponsrar bland annat DIF Fotboll.

Prioritet Finans får sin egen reklamlåt. Den lanseras i kväll – bland annat under stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK på Tele 2 Arena. – Det är ett sätt att utveckla vår marknadsidé, säger vd:n Nils Wiberg till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Prioritet Finans

Prioritet Finans är huvudsponsor till de allsvenska lagen IFK Göteborg och Djurgården samt handbollsklubbarna Redbergslid och Hammarby.

Finansbolaget, som syns mycket i idrottssammanhang, har nu fått en egen ”audiell profil” – en reklamlåt gjord av produktionsbolaget Streamline Studio i Västerås, som även ligger bakom ljudprofiler till bland andra Unibet, Bauhaus, Delicato, Mekonomen och Ramirent.

Låten ”Vi är Prioritet” presenteras som en ”hyllning till alla Sveriges företagare och den entreprenörsanda som finns i landet”.

– Vi vill hedra små- och medelstora företag och få fram vårt budskap tydligt om hur vi kan garantera deras likviditet, säger Nils Wiberg.

Han är imponerad över Unibets och Bauhaus ljudprofiler.

– Det ger mycket igenkänning. Vi valde att jobba med Streamline för att vi ville ha det bästa, säger Nils Wiberg.

Jens Brandberg, projektledare på Streamline:

– Otroligt kul att jobba med Prioritet Finans. Hela företaget utstrålar en styrka och framåtanda som vi gillar. Låten har vi gjort för arenorna, men givetvis också för medier som radio och tv där den förhoppningsvis ska höras mycket framöver.

Här kan du lyssna på låten. 

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Prioritet Finans

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.