Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Pripps gör dokumentärer på Youtube med skivbolag

Publicerad: 28 april 2015, 10:31

Bild ur filmen.

Pripps Blå fördjupar samarbetet med skivbolaget Goldenbest. Nu släpper de fem dokumentärer med olika artister på Youtube.


Ämnen i artikeln:

OMDUnited ScreensWDW CreativePripps Blå

På Goldenbest ligger populära artister som Slagsmålsklubben, Movits! och Den Svenska Björnstammen. Redan i fjol samarbetade Pripps Blå med bolaget genom att sponsra deras båt (S/Y Anita a.k.a Goldenboat) som seglades i Stockholms skärgård.

Nu kommer de att släppa fem kortfilmer på Youtube med temat "Låt oss presentera". Detta i samarbete med United Screens, och byråerna WDW Creative och OMD. Först ut är rapduon Far & Son.

– Goldenbest och United Screens har visat vilka fantastiska möjligheter det finns för varumärken att tillsammans med kreatörer hitta spännande och engagerande kampanjupplägg. Med detta samarbete kan vi kombinera intressant innehåll med relevanta ambassadörer och därmed nå ut brett till en stor skara vuxna i sommarsverige, säger Nils Nordqvist, brand manager på Pripps Blå, i en kommentar.

Ölmärket sponsrar också skivbolagets Youtube-kanal, samt låter de styra över Pripps Instagram-konto.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.