Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Radera fotbollsbruset på Aftonbladet.se

Publicerad: 13 juni 2014, 09:46

FIFA World CupTM-sponsorn Sony i samarbete med CP+B, Mediacom och Aftonbladet lanserar XperiaTM Football Cancellation. Med hjälp av en knapp placerad på Aftonbladet.se kan man själv slå av och på de kommande veckornas starkaste brus i nyhetsflödet –fotbollsbruset.


Ämnen i artikeln:

CP+BAftonbladetSony

Nya XperiaTM Z2 är världens första smartphone med teknik för digital brusreducering; Digital Noise Cancellation. En funktion som genom en enkel knapptryckning gör att hörlurarna tar bort allt störande ljud utifrån.

För att illustrera den funktionen har Sony i samarbete med CP+B, Mediacom och Aftonbladet skapat XperiaTM Football Cancellation. Med hjälp av en knapp placerad på Aftonbladet.se kan man själv slå av och på de kommande veckornas starkaste brus i nyhetsflödet –fotbollsbruset.

– Vi på Sony älskar fotboll, Aftonbladet älskar fotboll – nästan alla älskar fotboll. På det här sättet uppmärksammar vi både fotbollsälskarna och alla de som inte är lika förtjusta i att hela världen kommer prata fotboll i fyra veckor. Samtidigt låter vi Aftonbladets läsare upptäcka en feature som aldrig tidigare funnits i en smartphone", säger Martina Johansson, MarCom Manager, Nordics & Baltics på Sony Mobile.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

CP+BAftonbladetSony

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.