Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Rebecca & Fiona ges ut av Garbergs nya skivbolag

Publicerad: 19 april 2018, 12:05

Rebecca & Fionas nya skiva ges ut av Stereo Stereo som ägs av Garbergs. De står även för kampanj och koncept kring släppet.


Ämnen i artikeln:

GarbergsRebecca & Fiona

Stereo Stereo startades i fjol med hiphop-artisten Sakarias som kreativ chef. Duon Rebecca & Fiona är de första artisterna att ge ut sin musik på det kombinerade skivbolaget och kreativa studion. De låg tidigare på skivjätten Universal.
– Vi har haft så mycket musik som vi velat men inte haft möjlighet att ge ut på vårt förra skivbolag. När vi började prata med Stereo Stereo förstod de direkt vad vi ville göra och hur de kan hjälpa oss att lyfta det till nästa nivå, säger Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick i en kommentar.


Samarbetet innefattar alltifrån exekutiv produktion och distribution till design, koncept och kommunikation. Rebecca & Fionas singel Need You från kommande albumet Art of Being A Girl släpptes den 6 april.
– Rebecca & Fiona är populärkulturella ikoner, och är precis som Stereo Stereo i stort, ambassadörer för motkulturen. Det är inspirerande och en ära att få arbeta med och verka runt så intuitiva, modiga och begåvade personer. Art of Being A Girl" är en blockbuster!, kommenterar Sakarias, Creative Director på Stereo Stereo.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

GarbergsRebecca & Fiona

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.