Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Refunder vänder upp-å-ned på Petra Tungården

Publicerad: 24 maj 2017, 12:47

Idag rullar cashbacktjänsten Refunder ut kampanjen "Nu vänder vi upp-å-ned på allt du vet om shopping" i tv. Kampanjen frontas av bloggaren och modeprofilen Petra Tungården och backas av bland andra Filip och Fredrik, Amanda Schulman och Hannah Widell.


Ämnen i artikeln:

Influencer marketingPetra Tungården

Refunder.se är en cashbacktjänst som lanserades 2014 och har i dag över 200 000 medlemmar och över 650 butiker, varav fler kända som Zalando, Åhléns, Gymgrossisten och Hotels.com. Den breda kampanjen syftar till att ge tjänsten ytterligare kännedom.

– När vi förklarar för människor att man genom Refunder faktiskt får tillbaka pengar när man handlar ställer sig många skeptiska och tycker att det verkar lite "upp-å-ned", därför ville vi göra en kampanj som återspeglar det förhållningssättet", säger Victor Dahlborg, grundare och marknadsansvarig för Refunder i en kommentar.

Refunders affärsmodell bygger på att butikerna ger Refunder provision när medlemmarna handlar i butikerna. Pengar som Refunder sedan delar med kunden. I dag shoppar folk för flera miljoner kronor varje dag via Refunder och försäljningen beräknas kunna generera en miljard kronor till butikerna i år.

Sedan mars 2014 är Refunder delägt av Bonnier Growth Media och sedan januari 2017 har e-handelsfonden e-Equity även gått in som delägare.

Kampanjen kommer att gå på tv, i tunnelbanan och på Facebook. Utöver Petra Tungården kommer profiler som Ebba von Sydow, Filip&Fredrik, Hannah Widell och Amanda Schulman att sprida kampanjen i sina kanaler under de kommande veckorna.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.