Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Reklambyrån värmer Karlstads busskurer i vinterkylan

Publicerad: 25 januari 2018, 12:32

Reklambyrån Bacill i Karlstad hjälper Elon Richardsons att uppmärksamma kedjans luftvärmepumpar på ett kreativt sätt. I veckan har en pump med infravärme installerats i en av busskurerna vid Stora Torget i Karlstad.


Fram till söndag kan resenärer tina upp i vinterkylan när de väntar på bussen. Från utsidan ser fotgängarna budskapet "Kom in och värm dig" medan de får en mer detaljerad redogörelse om luftvärmepumpen genom en produktnära copy på insidan av kuren.

Reklambyrån Bacill står bakom idé och design. Byrån var från början en produktionsbyrå men har de senaste åren breddat sitt erbjudande till att bli en fullservicebyrå med 15 anställda i Karlstad. Byrån har främst lokala uppdrag som Elon Richardson, men även kunder som verkar nordiska marknaderna och i Östeuropa. I veckan har termometern gått ner mot -6 – lagom till installationen av kampanjen.

– Vi har fått många reaktioner, positiva sådana. Folk har hajat till. säger Jon Skoglund art director på Bacill.

Kampanjen pågår vecka 4–5 och har tagits fram i samarbete med JCDecaux och Karlstadsbuss.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.