Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Riche startar tv-serie med Viggo Cavling

Publicerad: 23 augusti 2014, 21:38

Viggo Cavling tar plats i Riche-köket i ”Linjekock på 100 dagar”

Medieentreprenören Viggo Cavling, tidigare bland annat chefredaktör för Resumé, är huvudperson när innekrogen Riche i Stockholm startar tv-serien ”Linjekock på 100 dagar”.


Ämnen i artikeln:

Viggo CavlingRiche

I ”Linjekock på 100 dagar” ska Viggo Cavling försöka bli linjekock på restaurang Riche i centrala Stockholm.

Programmet kommer att visas på Riches hemsida och på Youtube. 25 avsnitt är inspelade av programmet som har premiär den 28 augusti klockan 17. Ett nytt program släpps därefter varje torsdag samma tid.

Varje avsnitt motsvarar en dag av lärande, och efter 100 dagar är målet att Viggo ska vara en fullärd linjekock, skicklig nog att klara av ett pass på Riche.

Programmet består dels av en matskola och dels en vinskola. I vinskolan presenterar Riches sommelier Lars Trogen ett vin som passar till just den rätt som Cavling lagar i programmet.

– För mig som stamgäst på Riche är detta att komma till nästa nivå. Att få en inblick i köket och lära sig ett nytt yrke är häftigt. Det är fysiskt och psykiskt tufft att göra något man aldrig gjort tidigare, men också sjukt kul. Det är min förhoppning att programmet ska bli något som seriöst matintresserade kommer att få stor behållning av. Allt vi gör i programmet är på riktig, säger Viggo Cavling.

Programmet sponsras av Riches leverantörer Menigo, Philipson Söderberg och Ward Wines.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Viggo CavlingRiche

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.