Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Så hyllar Spotify Kent innan nedläggningen

Publicerad: 6 oktober 2016, 12:37

På en specialsajt kan du ta reda på dina mest spelade Kent-låtar, album, hur många minuter du lyssnat, samt se vilken typ av fan du är.


Ämnen i artikeln:

SpotifyKent

Kent är just nu igång med sin avskedsturné. Några som vill stämma upp i hyllningskören till Eskilstuna-bandet är Spotify som nu skapat specialsajten Dinsistatidmedkent.com. Här låter de fansen att dyka ned i all möjlig data kring deras egna Kent-lyssnande.
– Det är nästan omöjligt att sätta fingret på hur mycket kent som band har influerat och format svensk pop under mer än en kvarts sekel. Därför är det något extra speciellt i att kunna ge både gamla- som nya fans chansen att uppleva och uttrycka sin kärlek för bandet - svart på vitt, säger Jenny Hermanson, Nordisk vd på Spotify i en kommentar.

Förutom hårda siffror kring hur mycket du har lyssnat på bandet kan Spotify även tala om vilken typ av fan du är och huruvida du tillhör de mest hängivna fansen i landet lagom.

Här är de mest populära kent-låtarna genom tiderna på Spotify:
1. Utan dina andetag
2. La Belle Epoque
3. 999
4. Dom Andra
5. Pärlor
6. Egoist
7. Kärleken väntar
8. Sverige
9. Skisser för sommaren
10. Töntarna

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SpotifyKent

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.