Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Så ska Valentin & Byhr locka studenter till Mittuniversitetet

Publicerad: 31 mars 2015, 10:53

Podcasten min karriär.

Valentin & Byhr ska för andra året i rad locka studenter till Mittuniversitetet. I år tar de till podcasten som plattform för sin kommunikation. Tidigare studenter får nämligen berätta om sina första jobb efter examen i serien #minkarriär.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrMittuniversitetet

Podcasten kommer att lanseras den 1 april och är en del av kampanjen "Välkommen till mitt universitet". Även filmer, banners och mässkoncept kommer att ingå i kommunikationsinsatsen.

– Vår podcast #minkarriär är framför allt en bra service för våra potentiella studenter för att få en djupare förståelse för vilka karriärer våra utbildningar kan leda till. Dessutom levereras de av dem som vet bäst, våra egna tidigare studenter, säger Anna Ossung som jobbar med marknadsföring på Mittuniversitetet, i ett pressmeddelande.

Podcasten kommer att sändas i fem avsnitt, där varje program är tillägnade ett specifikt utbildningsområde. Bland dem finns journalistprogrammet, pr- och informationsprogrammet, grafisk design och kommunikation.

Som en del av kampanjen har Mittuniversitetet också valt att sponsra Alex & Sigges podcast.

– Att sponsra Alex & Sigge är ett sätt att nå rakt in i målgruppen, och de egenproducerade podcastavsnitten syftar till att ge presumptiva studenter en ärlig bild av hur vägen till ett jobb kan se ut efter utbildningarna, säger Erika Bjärnemyr, account manager på Valentin & Byhr.

Arbetsgrupp Valentin & Byhr:
Nathalie Dunér, account director
Erika Bjärnemyr, account manager
Emma Johansson Weiss, account manager
Sophia Emms, planner
Victoria Malmberg, pr-konsult
Tevel Korhonen Suralski, designer
Albin Larsson, ad
Andreas Kjäll, copywriter
Joel Karlsson, copywriter

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.