Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Så skapar DDB besvikelse i jul

Publicerad: 2 december 2014, 16:03

Man tror att det är en skyffel när boken är inslagen – men det är en bok om Karl Marx –

Böcker är en vattendelare i juletider. Många gillar att ge bort böcker – få hinner läsa dem. Nu lanserar bokförlaget Daidalos en bokshop som ger bokpaketen ett utseende som lurar mottagaren att det inte är en bok.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmDaidalos

Alla tycker inte att böcker är så roliga att få. Det gäller särskilt   böcker från bokförlaget Daidalos som specialiserat på mer   krävande böcker inom filosofi och samhällsteori.   I ett försök att ge julklappsböcker från Daidalos ett bättre mottagande   har förlaget därför tagit fram Julbokshoppen.se.

Här väljer besökaren vilken av förlagets böcker man vill ge bort i julklapp sedan blir den inslagen så att den ser ut som något ännu mindre   uppskattat än en bok. Till exempel sopskyffel, skärbräda eller   bilbarnstol. När den redan på förhand besvikne mottagaren sedan   öppnar det osexiga paketet, blir boken en positiv överraskning.  

– Säga vad man vill om våra böcker, men årets julklapp kommer de nog   aldrig att bli. Vi hoppas dock att de tack vare Julbokshoppen röner   aningen högre uppskattning på julafton, säger Pelle Sjödén på   Daidalos i ett pressmeddelande.

Julbokshoppen har öppet fram till julafton för den som vill göra sin   julklappsbok mer uppskattad.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

DDB StockholmDaidalos

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.