Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Så vill C rädda mjölkbönderna

Publicerad: 10 februari 2015, 16:07

Centerpartiets mjölkkarta.

De svenska mjölkbönderna krisar sedan Ryssland infört importstopp. Nu vill Centerpartiet ge dem en hjälpande hand genom "Mjölkkartan".


Ämnen i artikeln:

Karl-Johan KarlssonCenterpartiet

Mjölkkartan är ett initiativ inom ramen för kampanjen Mjölklöftet. Genom den höjs priset på mjölk med en krona som oavkortat går till mjölkbönderna.

På kartan kan man se vilka handlare som har gått med i kampanjen. Den kommer att uppdateras fortlöpande i takt med att fler ansluter sig.  

–          Mjölklöftet har fått ett enormt genomslag, där vi under flera veckor hela tiden sett nya artiklar och inslag i både riksmedier och lokalmedier från norr till söder. Men det räcker inte med bred uppmärksamhet, utan det gäller att Mjölklöftet införs också, vilket vi nu ser hända på flera orter i Sverige. Det är väldigt glädjande och ganska häftigt faktiskt, säger Karl-Johan Karlsson, mediestrateg i Centerpartiet, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.