Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Simhjälten blir ansiktet utåt för tyngdtäcket Cura of Sweden

Publicerad: 28 september 2020, 13:38

Den fyrfaldige VM-guldmedaljören i simning Emma Igelström är ny ambassadör för Cura-täcket. Nu ska hon sprida sina erfarenheter om hur hon blev av med sömnsvårigheter till andra människor.


Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Cura of Sweden är i dag en Sveriges största 32:e största annonsör med 166 miljoner kronor i medieinvesteringar hittills i år. Med det är tyngdtäcket, en av Sveriges de fem annonsörer som har ökat sina medieköp mest under 2020 enligt Kantar Sifo.

Nu inleder varumärket ett samarbete med Emma Igelström, den flerfaldiga världsmästaren i simning räknas i dag som en influencer med 53 000 följare på Instagram. Avtalet administrerat av hennes management Next Level Group.

För ett år sedan drabbades Emma Igelström av en tumör i livmodern. I samband med att samarbetet med Cura of Sweden presenteras skriver hon att tyngdtäcket haft en stor betydelse när hon kom över de sömnsvårigheter hon ådrog sig i samband med sjukdomen.

Hennes tumör var godartad och gick att operera bort. Emma Igelström hade då redan kommit in i ett dåligt sömnmönster som sedan åtgärdades.

– Jag har gått in som ambassadör för Cura-täcket för att sprida mina positiva erfarenheter till andra människor, säger Emma. Det pratas för lite om hur viktigt det är med återhämtning, både inom idrottsvärlden och för samhället i stort. Jag är en väldigt aktiv människa som vill orka med mycket och då är återhämtningen det bästa redskapet jag har. I dagens samhälle ska man hinna med så mycket och då prioriterar många bort återhämtningen. Man får optimera den tid man har för återhämtning och det tycker jag verkligen att Cura-täcket gör för mig, säger den forne simmaren i ett uttalande. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev