Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

SL förlänger med Clear Channel

Publicerad: 17 juni 2015, 11:28

Clear Channels digitala skylt i tunnelbanan.

SL förbereder en ny upphandling av sina reklamytor. Men eftersom det arbetet inte är klart får den nuvarande partnern Clear Channel förlängt ytterligare ett år.


I år skulle SL:s avtal med Clear Channel om rätten att sälja reklam i kollektivtrafiken ha gått ut. En ny upphandling är på gång, men eftersom utformningen drar ut på tiden har de förlängt det nuvarande kontraktet till och med 2016.

Clear Channel meddelar också att de inför nästa år kommer att erbjuda fler digitla skärmar inom sitt nätverk Play. De ska etableras i de tio största städerna och fler köpcentrum.  

– Vi har haft ett stort tryck på försäljningen under hela våren vilket innebär att vi är slutsålda för våra populära format längre fram än vanligt vid den här tiden. Nu har vi öppnat upp för bokningar för 2016, så att våra kunder i god tid kan boka upp sina utomhuskampanjer, säger Ola Klingenborg, vd för ClearChannel Sverige, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.