Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Söker fru genom utomhuskampanj: ”Rädda mig från arrangerat äktenskap”

Publicerad: 5 januari 2022, 10:08

29-årige singeln Muhammad Malik har köpt stora utomhusytor i London och Birmingham i jakten på en fru.


Muhammad Malik uppmärksammar potentiella flickvänner genom en stor utomhuskampanj i Storbritanniens två största städer. Trots att han inte mot arrangerade äktenskap som koncept säger han till BBC att han skulle föredra att försöka ”hitta någon på egen hand först”.

Kampanjen har uppmärksammats av flera brittiska och internationella medier.

I kampanjen hänvisar den 29-årige bankkonsulten från London till en sajt speciellt framtagen för hans jakt på en partner - findmalikawife.com.

Utomhuskampanjen gick upp under lördagen och enligt Muhammad Malik har han fått hundratals meddelanden från intresserade. 

– Jag har inte haft tid att titta igenom ännu. Jag måste avsätta lite tid - jag hade inte tänkt igenom den här delen, säger Muhammad Malik till BBC. 

Muhammad Malik ska ha provat andra ett antal sätt att träffa kvinnor innan utomhustavlorna. När dejtingappar och puben inte fungerade föreslog en vän att han bokstavligen borde kampanja för sig själv.

– Jag tänkte 'varför inte - vad är det värsta som kan hända'?”

Utomhuskampanjen kommer att vara uppe till den 14 januari och har familjens stöd.

– Jag var tvungen att övertyga min mamma lite.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.