Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Sök



Medieval

Staropramen gör webb-tv om öl och vilt

Publicerad: 7 December 2016, 14:06

Serien "En ofiltrerad syn på livet" låter tre olika kockar laga till svenskt viltsvin. Bakom produktionen står Staropramen Non Alocholic.


Ämnen i artikeln:

AWBA World Beneathwebb-tv

Syftet med den nya webb-tv-serier är att visa hur viltkött fungerar väl i kombination med en ljus lager. Här möter programledaren Lubbe Garell tre kockar med kök från tre olika världsdelar för att tillsammans tillaga deras versioner av svenskt vildsvin.
– Trots att det har blivit mer populärt att äta vilt i Sverige är vi fortfarande alltför dåliga på att ta vara på de tillgångar vi har. Därför är det extra kul att ta del av kockarnas egna tolkningar av just vildsvin, säger han i en kommentar.

Serien består av tre avsnitt där Lubbe Garell möter Ai Ramen, El Taco Truck och Tennstopet, som på olika sätt tillagar just vildsvin.

Varumärket som står bakom "En ofiltrerad syn på livet" är Staropramen. Bakom idé och koncept står magasinet C/O Hops tillsammans med kommunikationsbyrån AWB.

Se trailern för programmen här:

Fredrik Thambert


Ämnen i artikeln:

AWBA World Beneathwebb-tv

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.