Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Stenmark frontar webbserie – byter värmepump

Publicerad: 27 februari 2018, 08:55

Nibe Energy Systems lanserar ett samarbete med skidlegenden Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin. Webbserien "Det stora utbytet" ska sprida uppmärksamhet om betydelsen av förnya sitt värmesystem i tid.


Ämnen i artikeln:

ContentSeventy Agency

Den 2 mars lanseras webbserien "Det stora utbytet" som släpps på NIBEs webbsida och sociala medier. Under åtta avsnitt kommer publiken att få följa skidlegenden Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin när de bestämmer sig för att göra något åt sina gamla värmesystem.


– Med samarbetet vill vi peka på vinsterna med att uppgradera sitt värmesystem i tid för att behålla ett inomhusklimat som är perfekt och hållbart för varje familjs specifika behov, säger Magnus Axelsson, marknadskommunikationschef NIBE Energy Systems i en kommentar.

Många villaägare investerade i värmepumpar för omkring 20 år sedan och står nu inför samma utbyte som Ingemar och Malin. De kommande åren beräknas cirka 50 000 värmepumpar behöva bytas ut i Sverige. I webbserien går  Ingemar och Malin när de går från ord till handling och väljer att satsa på nya värmepumpar i sina respektive hus.

– Vi hade en ohållbar situation hemma med varmvatten som ständigt tog slut och pellets som behövde fyllas på dagligen. Därför var det bråttom att förnya värmesystemet. För oss är det viktigt att ha en energilösning som är bra för miljön och samtidigt ekonomisk, därför bestämde vi oss för en luft/vattenvärmepump, säger Malin Wollin i en kommentar.

Bakom serien ligger Seventy Agency.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ContentSeventy Agency

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.