Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

STF & Clear Channel öppnar lokala svemesterbyråer runtom i Sverige

Publicerad: 29 juni 2021, 08:40

För att uppmuntra svemesterfirare att sprida ut sig, värna om varandra samt bidra med lokala semestertips lanserar Svenska Turistföreningen tillsammans med Clear Channel Sveriges första svemesterbyråer. Initiativet rullas ut på digitala reklamskyltar i 22 städer.


Ämnen i artikeln:

STFClear Channel

Liksom under 2020 väntas sommarsvemestern nå nya rekordnivåer även i år när miljontals svenskar planerar att tillbringa sin ledighet inom landet. I många svenska städer har sommaren gett sig till känna när människor i allt högre utsträckning ger sig ut i landet. Svenska Turistföreningen vill passa på att uppmana folk att sprida ut sig och visa hänsyn för varandra och samtidigt få dem att öppna ögonen för nya platser i Sverige.

– Sommarsverige har plats för alla. Men, i år får vi tänka på att inte alla vara på samma plats samtidigt, för att värna om miljön och varandra. Det finns massor av oväntade platser att upptäcka i vårt avlånga land och med lanseringen av Sveriges första svemesterbyråer vill vi bidra till en sommar som blir så bra som möjligt – för så många som möjligt, kommenterar Jenny Engström, kommunikationsansvarig på Svenska Turistföreningen.

Svemesterbyrån lanseras på Clear Channels digitala skyltar i 22 städer med start 28 juni. I kampanjen varvas tips på kända och mindre kända resmål och sevärdheter med inspiration såväl svemesterhacks som hållbart resande.

För den som vill ta del av ytterligare svemesterinspiration finns också hänvisningar till Svenska Turistföreningens sociala medier där kommunikationen fortsätter och fördjupas.

Med sin digitala plattform kan Clear Channel göra lokala anpassningar som bidrar till att vi når människor med relevanta tips - just där och när det behövs som mest.
Kampanjen är framtagen och producerad tillsammans med First Lady.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

STFClear Channel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.