Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Storytel gör bioreklam med Persbrandt

Publicerad: 3 februari 2020, 10:06

Skådespelaren Mikael Persbrandt har läst in meditationerna i den nya ljudboksserien ”Somna”.


Ämnen i artikeln:

StorytelMikael Persbrandt

Storytel lanserar ljudboksserien ”Somna” av psykologen Helena Kubicek Boye, genom en rikstäckande bioreklam med Mikael Persbrandt. Skådespelaren har läst in meditationerna, som finns tillgängliga hos streamingtjänsten från och med i dag den 3 februari.

Bioreklamen har formen av en 30 sekunder lång meditation som visas i biosalonger över hela Sverige under tre veckor.

– Vi har gjort en skräddarsydd bioreklam som erbjuder biobesökarna en kort meditation innan filmen börjar. Det här är en av de största kampanjerna vi har gjort för en Storytel Original-titel, säger Josefin Grip, marknadsansvarig Storytel i en kommentar.

Filmen är framtagen av Storytels inhouseteam och ingår i en större satsning på tjänstens meditations- och sömnmaterial.

– Vi ser att lyssnandet går upp och är som högst alldeles inför sänggåendet, och många människor använder sig av ljudböcker just för att koppla av och komma till ro. Material med sömn och meditation i fokus väldigt populärt i vår tjänst, och vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder ännu fler starka titlar i kategorin, säger Åse Ericson, Sverigechef Storytel i en kommentar. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

StorytelMikael Persbrandt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.