Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Ta en selfie – bli stjärna på reklamskylt

Publicerad: 13 november 2014, 09:24

Få ditt ansikte uppsmackat på en utomhusskylt. Det är reklambyrån Projectors och mediebolaget Clear Channels nya knep för att skapa uppmärksamhet för köpcentrumet Ringen i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Reklamskylten har placerats på Götgatan i Stockholm. Tanken är att förbipasserande ska ta selfies med hjälp av den digitala skylten som har en inbyggd kamera. Bilden visas sedan upp på skylten och kan delas på sociala medier och laddas ner till mobilen.

– Vad jag vet har denna teknik aldrig använts i en utomhustavla tidigare i Sverige. Det är riktigt spännande att kunna lyfta fram ett fenomen som verkligen ligger i tiden och göra så direkt kommunikation av det, säger Peter Grundström, art director på Projector, i en kommentar.

Kampanjen har döpts till "Porträttverkstan".

– Att göra en interaktiv utomhuskampanj ligger helt rätt i tiden. Kombinationen av mobillösningar och utomhusreklam är optimalt och det kommer vi få se mycket mer av i framtiden, säger Gustaf Dahlbeck, marknadschef på Clear Channel.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.