Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Taxi Stockholm ska hjälpa klubbkidsen

Publicerad: 27 maj 2015, 09:23

Nya appen "Köspejarna".

Taxi Stockholm vill hjälpa festsugna med att hålla koll på nattklubbarnas köer. Nu lanserar de appen "Köspejarna".


Ämnen i artikeln:

KingTaxi Stockholm

Du sitter på förfesten och undrar när det är dags att dra till klubben för att slippa de värsta köerna. Nu ska Taxi Stockholm göra det enklare att få svar på den frågan.

Genom appen Köspejarna håller taxibolaget koll på hur populära olika ställen är. De har nämligen sett kopplingen fler köringar = längre kö. Därför uppdateras den nya tjänsten i realtid.

– Vi har så bra koll på Stockholm och så mycket data som vi med modern teknik kan göra till nytta för stockholmarna och besökare. I somras gjorde vi turistguiden Taxitrails som visar Stockholmarnas verkliga smultronställen utanför turiststråken. Nu ville vi göra något för dem som är ute på klubbarna i stockholmsnatten så vi tog fram Köspejarna, säger Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm, i ett pressmeddelande.

Köspejarna finns att ledda ned i App Store och Google Play. Förutom köhistorik och estimerad kötid kan användarna ställa in bevakning så att de får ett meddelande när det är dags att boka en taxi eller på annat sätt börja ta sig till stället.

Taxi Stockholms reklambyrå är King.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KingTaxi Stockholm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.