Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Tidigt aprilskämt: Burger King förvandlar Whooper till tandkräm

Publicerad: 30 mars 2017, 11:14

Vi har sett rätt mycket oortodox produktutveckling från hamburgerjättarna de senaste åren. Nu lanserar Burger King en tandkräm med Whooper-smak. Men bli inte alltför äcklade, innovationen är bara ett aprilskämt.


Burger King slår på stora trumman inför första april på lördag. Tillsammans med byrån Buzzman tagit fram den första tandkrämen med "aktivt Whooper-extrakt". Det handlar om ett ambitiös bus som inkluderar annonser av sant tandkrämssnitt och en riktigt pajig "reklamfilm" där tittaren kan njuta av tandläkare med gråa tinningar och förtroendeingivande aura samt modeller med finmejslade ansiktsdrag och kritvita tänder.Enligt pressreleasen kombinerar "produkten" egenskaperna av Whooper nygrillade smak med tandkrämens hygienska verktyg. Vilken hybrid!

"Du behöver aldrig mera tveka mellan att njuta av en Whooper och borsta tänderna igen", säger Burger King. Vem har inte stått inför detta dilemma?

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.