måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Tipsa förbundskaptenen under hans morgonpromenader till jobbet

Publicerad: 8 maj 2018, 11:02

Janne Andersson går ofta de 12 kilometrarna från hemmet till jobbet. Nu har Oddset satt upp digitala utomhusskärmar längs vägen som människor kan fylla med budskap.

Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsSvenska SpelUtomhusreklamOddsetFotbolls-VM

FT

Fredrik Thambert


Nästan varje dag promenerar förbundskapten Janne Andersson från hemmet på Lidingö till jobbet i Solna – en sträcka på cirka 1,2 mil. Lagom tills att det börjar dra ihop sig till trupputtagningen inför Fotbolls-VM i Ryssland erbjuder Oddset en möjlighet att nå honom mitt under promenaden. De har nämligen placerat ut ett antal digitala skärmar längs vägen. På sajten "Janne Walk" kan man skicka in sitt budskap som sedan visas upp på skärmarna.
– Det finns ju många "förbundskaptener" runt om i Sverige. Jag har stor respekt för och tycker det är kul att folk engagerar sig och har synpunkter. Och de är mer än välkomna med sina tips, säger Janne Andersson, förbundskapten för Sverige, i en kommentar.


Byrån bakom kampanjen är Perfect Fools som har samarbetat med Visual Art.
– Vi är lika pepp inför sommarens mästerskap som Oddset. Därför jobbar vi från ax till limpa med att hitta nya vägar att engagera i gränslandet mellan storytelling, teknik, media och pr, säger Klas Lusth, executive creative director på Perfect Fools.

Här kan du se hur promenaden ser ut:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev