Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Två tunga värvningar i kriget om influencers

Publicerad: 20 september 2016, 10:58

Alexandra Bring och Bianca Ingrosso

Den välkända träningsprofilen Alexandra Bring och bloggdrottningen Bianca Ingrosso över till Tourn från Cube respektive Modette. – Alexandra och Bianca breddar vårt segment kring träning samt mode och livsstil. Tillsammans kommer vi att kunna skapa väldigt intressanta samarbeten, säger Robin Stenman, vd på Tourn.


Ämnen i artikeln:

InfluencerInfluencer marketing

Träningsprofilen, entreprenören och Instagramstjärnan Alexandra Bring når dagligen ut till cirka 700 tusen följare. Nu ska hon fortsätta utveckla sina plattformar tillsammans med influence marketingbolaget Tourn.

– Jag valde Tourn då vi har samma vision gällande framtiden för sociala medier. Tourn kommer att kunna hjälpa mig med verktygen jag behöver för att kunna växa ytterligare, både i statistik och som varumärke. Det jag uppskattar med Tourn är att det är ett nytänkande och ungt företag där inga önskemål är en omöjlighet. För mig kommer detta vara en partner istället för en bloggportal där vi jobbar väldigt nära varandra och utvecklas tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Att kunna bredda i mina kanaler och få strategisk hjälp med kanaler som YouTube då Tourn vet vad som efterfrågas på marknaden och av kund.

Bianca Ingrosso, sångerska,bloggare och finalist i Let's Dance 2016 som även är aktuell i en ny realityserie på Kanal 5, stärker också Tourns team.

–  Jag valde Tourn inte bara för att de är sjukt duktiga på det de gör samt kreativa individer. Utan även för att de är extremt taggade på utveckling både hos sig själva och hos sina bloggare vilket ger mig som bloggare en stor trygghet.De är unga, uppmärksamma & inspirerande, säger Bianca Ingrosso i en kommentar.

Tourn har specialiserat sig på analys och data för att kunna erbjuda långa samarbeten som attraherar både influencers, annonsörer och följare. Totalt når företagets influencers ut till över nio miljoner personer på Instagram – en siffra som kommer att bli större när Alexandra Bring och Bianca Ingrosso nu flyttar över.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.