Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Twitter-storyn som fångar hela världen

Publicerad: 30 oktober 2015, 09:01

Det är en hel del Tweets att ta sig igenom.

Har du funderat på hur du ska skapa story-telling på Twitter som verkligen når fram? Den här tjejen kan säkert ge lite inspiration.


Ämnen i artikeln:

TwitterSociala medier

140 tecken-tweets var inget som stoppade användaren _Zolarmoon, som sannerligen skrev av sig en hel del på sitt Twitter-konto i tisdags kväll. Hennes berättelse, författad i en mängd tweets, handlar om en resa till Florida som hon gjorde tillsammans med en tjej hon träffade på restaurangkedjan Hooters. Storyn handlar om prostitution, kidnappning och mord.

Huruvida berättelsen är sann eller inte är klart, däremot står det klart och tydligt att den fick Twitter att koka. I veckan låg den som topp tre under mest trendande ämnen i världen, och numera går den under namnet #thestory.

Buzzfeed, som har uppmärksammat berättelsens popularitet, skriver att ganska snabbt började det också spekuleras i vilka skådespelare som skulle passa för att gestalta karaktärerna.

_Zolarmoon bestämde sig ganska snabbt för att ta ned storyn. Men den finns fortfarande att läsa i sin helhet här.

Här är några av reaktionerna på storyn:

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

TwitterSociala medier

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.