Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Viafree satsar på influencers med Splay

Publicerad: 13 april 2017, 07:28

MTG:s streamingplattform gör gemensam sak med talangnätverket Splay. Den nya programsatsningen heter Influencers x Viafree.


Ämnen i artikeln:

InfluencersViafree

Viafree är MTG:s gratisplattform vid sidan av Viaplay. Här samlar de innehållet från sina fri-tv-kanaler, och i ökande utsträckning play-exklusivt innehåll. En sådan ny satsning är Influencers x Viafree som görs i samarbete med ett annat MTG-ägt bolag: Splay.

De nya programmen ingår i ett långsiktigt samarbete med Splay och talangnätverkets profiler. Först ut är serier med Random Making Movies och Let´s Feast som kommer med ett nytt avsnitt varje torsdag. Genom samarbetet kommer även Youtube-stjärnor som Hampus Hedström, Antonia "Anty" Johnson och Rackartygarna att få egna serier

– Genom det här större samarbetet med Splay har deras talanger fått skapa helt nya serier exklusivt för Viafree samtidigt som vi säkerställer att alltid ha nytt och härligt innehåll för vår målgrupp, säger Moa Estmalm affärsområdeschef för Viafree på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

InfluencersViafree

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.